ReunamoEdun kevään seminaaripäivä 30.3.2023 klo 12-15! Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan kevään seminaaripäiväämme 30.3.203 klo 12-15!
Aiheena harmonia ja hyvinvoinnin lähteet varhaiskasvatuksessa

Pian kokoonnutaan taas valtakunnallisen Kehittävä Palaute-aineiston pariin! Syksyn seminaaripäivän aiheenamme oli puhutteleva Kaaos varhaiskasvatuksessa. Mielenkiintoa herättäneen seminaarin vastaparina on nyt tarkoitus sukeltaa hyvinvoinnin lähteille ja harmonisiin oppimisympäristöihin varhaiskasvatuksessa.

ReunamoEdun tutkimusjohtaja Jyrki Reunamo avaa seminaarissamme tuttuun tapaan tuoreita ja ajankohtaisia tuloksia Kehittävä Palaute -aineistosta. Pohdimme Jyrkin johdolla tekijöitä, jotka yhdistyvät harmoniaan ja lasten hyvinvointiin varhaiskasvatuksen arjessa.

Lisäksi saamme pysähtyä harmonian äärelle myös varhaiskasvatuksen taito- ja taidekasvatuksen näkökulmasta aiheen parhaan mahdollisen asiantuntijan, emeritaprofessori Inkeri Ruokosen puheenvuoron myötä.

Seminaarimme on kaikille avoin ja maksuton! Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa siis seminaari-iltapäivä kalenteriisi ja tule mukaan kuulolle. Vinkkaa myös kollegalle!

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, ja saat sähköpostiisi kutsulinkin sekä lisätietoa lähempänä seminaaripäivää.

Ilmoittautuminen on päättynyt.