ReunamoEdun verkkokurssit

Verkkokurssit ovat oiva koulutusmuoto pitkäkestoisen oppimisen tueksi. Verkkokurssimme tarjoavat muidenkin koulutustemme tapaan ajankohtaista tutkimustietoa sekä konkreettisia työkaluja ja avaimia onnistumiseen arjen pedagogiikassa innostavalla ja kannustavalla otteella. Verkkokurssi on tilauksesta lähtien käytössäsi vuoden ajan ja sen pariin voi sukeltaa itselleen sopivalla aikataululla.

Tutustu verkkokursseihimme alta sekä tarkemmin verkkokaupassamme.

pssst. Jos etsit verkkokurssimuotoista täydennyskoulutusta 1-3 varhaiskasvatusyksikön henkilöstölle, kurkista myös työyhteisöpakettimme täältä!

Leikki pedagogisena työvälineenä

Leikki on varhaiskasvatuksen sydän ja tuettu leikki pedagogiikan aarreaitta! Verkkokurssilla kurkistetaan tutkittuun, ajankohtaiseen tietoon, Vasuun sekä tarkastellaan, millä  tavoin leikin avulla voidaan kehittää ja lisätä lasten hyvinvointia.

Kuinka tuettu leikki ja aikuisen rooli lasten leikeissä näyttäytyy varhaiskasvatuksessa Kehittävä Palaute- tutkimusaineiston valossa -entä teidän varhaiskasvatuksessa? Verkkokurssi tarjoaa herätteleviä ja innostavia näkökulmia sekä konkreettisia työkaluja leikin kehittämiseen henkilöstön tärkeimpänä pedagogisena työvälineenä. 

Varhaiskasvatuksessa leikki todella on aikuisen työtä!

Pedagoginen johtaminen varhaiskasvatuksessa

Pedagogiikan johtaminen on yhteistä työtä! Kehittävä Palaute-tutkimusaineisto osoittaa, että pedagoginen johtajuus on suoraan yhteydessä lasten hyvinvointiin varhaiskasvatuksessa. Millaiset rakenteet, valinnat ja teot ovat osa hyvää varhaiskasvatuksen johtamista? Pedagogiseen johtamiseen panostettaessa satsataan myös lasten hyvinvointiin!

Pedagogiseen johtamiseen sukelletaan verkkokurssilla tutkimustiedon sekä vankan käytännön kokemuksen pohjalta. Verkkokurssi tarjoaa konkreettisia työvälineitä ja esimerkkejä johtamisen tueksi. Kurssi sisältää tulostettavan työkalupakin.

 

Ulkoilu pedagogisena mahdollisuutena

Miltä näyttää ulkoilun nykytila ja miten ulkotoimintaa voisi kehittää? Verkkokurssilla pohditaan tutkimustietoon ja Vasuun nojautuen ulkoilun pedagogiikkaa, sen tarjoamia mahdollisuuksia, sudenkuoppia sekä aikuisen toimintaa ulkona.

Verkkokurssi tarjoaa konkreettisia keinoja ja ideoita, miten valjastaa ulkotoiminnan rikkaudet osaksi varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja arkea entistäkin vahvemmin. Kukoistaako pedagogiikka teidän ulkoiluissanne? 

Vipinää kinttuihin! Liikkuminen varhaiskasvatuksessa

Liikkuminen on jokaisen lapsen oikeus varhaiskasvatuksessa. Kuormittavan liikkeen lisääminen ja vakiinnuttaminen osaksi jokaisen lapsen päivää on aikuisten tärkeä tehtävä varhaiskasvatuksessa.

Verkkokurssilla tutkitaan Kehittävä Palaute -menetelmän ajankohtaisen tutkimusaineiston sekä muun tutkimustiedon pohjalta missä pienten lasten liike asustaa ja millaisin aikuisen pedagogisin valinnoinlasten liikettä voi tukea niin sisällä kuin ulkona. Vasu, liikunnan riemu ja konkreettiset, kannustavat työkalut ja ideat ovat verkkokurssin keskiössä.

Tarinan siivillä: lukemisen ja tarinallisuuden iloa varhaiskasvatuksessa

Lukeminen ja tarinoiden seikkailut ovat osa lapsuutta ja varhaiskasvatuksen arkea. Runsaalla lukemisella on vahvasti tutkittuja yhteyksiä moniin hyvinvoinnin palasiin, tässä ja nyt sekä tulevaisuudessa.

Verkkokurssilla sukelletaan tarkastelemaan lukemisen tilaa varhaiskasvatuksessa ja omassa työssäsi. Miksi tarinallisuuden merkitys tulisi rinnastaa osaksi pedagogista toimintaa? Tutkimustiedon sekä vasun lisäksi verkkokurssi tarjoaa konkreettisia näkökulmia, ideoita ja kehittämistehtäviä lukuhetkien rikastamiseen ja tarinallisuuden valjastamiseen osaksi arkea.

Lue lisää ja tarkastele verkkokurssien hintoja verkkokaupassamme!

 

Voit myös pyytää lisätietoa tai tarjouksen alla olevalla kaavakkeella. Palaamme asiaasi pikimmiten sähköpostitse!