ReunamoEdun palvelut valmiiksi kilpailutettuna Tieran kautta!

Kilpailuttaa pitäisi, mutta kuka ja miten sen ehtisi tehdä?

Julkisten hankintojen kilpailuttaminen koetaan usein isoksi ja raskaaksi hommaksi. Usein myös erilaisten hankkeiden aikataulut aiheuttavat omat rajoitteensa sille, että jos kilpailu tehdäänkin, sitä ei ehditä valmistella kunnolla tai se myöhästyy hankkeen alusta.

Kuntien Tieran omistajakunnat (katso linkistä, onko sinun kuntasi Tieran omistajakunta) voivat kuitenkin toimia kilpailutuksen suhteen helpommin ja hankkia Tieran Dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kautta monenlaisia asiantuntijapalveluita.

Mikä parasta, ReunamoEdun palvelut voi nyt hankkia erityisen helposti, sillä Tiera järjesti syksyllä 2022 varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen arvioinnin sekä kehittämisen palveluista kilpailutuksen, jonka me voitimme. Koko ReunamoEdun asiantuntemus on siis Tieran omistajakuntien hankittavissa valmiiksi kilpailutettuna.

Kaikki verkkokoulutuksemme sekä Kehittävän Palautteen käyttöönotto nykytilan kartoituksena kuuluvat tämän valmiiksi kilpailutetun palveluvalikon piiriin. Tätä etua pääsevät Tieran omistajakunnat hyödyntämään heti! Kurkista siis Tieran valmiiksi kilpailuttamat palvelumme verkkokaupastamme.

 

Lue lisää Kuntien Tieran verkkosivuilta!

→ Artikkeli: ReunamoEdun asiantuntemus varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen laadun arviointiin ja kehittämiseen Tieran kautta

 

Kun sinulla on tarve, meillä on ratkaisu. Ota siis yhteyttä oman alueesi myyjään ja onnistutaan yhdessä!

ReunamoEdun tiimi