Miltä varhaiskasvatus näyttää lapsen silmin? Webinaari varhaiskasvatuksen järjestäjille 12.10.2023

Mitä: Kehittävä Palaute -menetelmän esittely arvioinnin työkaluna varhaiskasvatuksessa. Webinaari varhaiskasvatuksen järjestäjille (kunnat, kaupungit ja yksityiset palveluntuottajat).

Missä: Verkossa (ilmoittaudu alla ja toimitamme Teams-linkin tilaisuuteen!)

Milloin: 12.10.2023 klo 12:30-13:15

Varhaiskasvatuksen keskiössä on lapsi ja hänen kokema arki. Se arki toteutuu joka päivä leikeissä, toiminnassa ja kohtaamisissa ryhmän aikuisten ja muiden lasten kanssa. Monin paikoin haastavassa henkilöstötilanteessa onkin erityisen tärkeää selvittää, miltä tuo lapsen kokema arki varhaiskasvatuksessa todella tuntuu ja näyttää, lapsen silmin. Tuon arjen laadun arviointiin velvoittavat niin varhaiskasvatuslaki kuin VASUkin, kaikkia varhaiskasvatuksen järjestäjiä.

Järjestämme torstaina 12.10.2023 klo. 12:30-13:15 laadun arvioinnin työkaluna käytettävää Kehittävä Palaute -menetelmää konkreettisesti esittelevän webinaarin. Tule kuulemaan tieteellisesti luotettavasta Kehittävä Palaute -menetelmästämme, jonka avulla moni kunta ja palvelun tuottaja toteuttaa lakisääteistä varhaiskasvatuksen arviointivelvoitetta. Miten menetelmä konkreettisesti toimii, millaista tietoa se tuottaa ja miten saadun tiedon pohjalta toimintaa voidaan aidosti kehittää ja johtaa. Webinaarissa esitellään lyhyesti myös ReunamoEdun koulutuspalveluja.

Tiedättekö te, mitä teidän kuntanne tai päiväkotinne lapsille todella kuuluu varhaiskasvatuksen arjessa? 

Tämä webinaari on suunnattu organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita Kehittävän Palautteen käyttöönotosta. Jos et pääse kuulolle webinaarimme ajankohtana, ei hätää! Webinaarista on saatavilla myös tallenne. Ilmoittaudu matalalla kynnyksellä mukaan! Tallenteen linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.