ReunamoEdun syyskampanja

 

 

Hei te varhaiskasvatuksen taiturit!

Miten toimintakautenne on lähtenyt käyntiin? Kaipaisitteko työkaluja ulkoilun pedagogiikan kehittämiseen vai koetteko kenties tarpeelliseksi työyhteisössänne tarkastella leikin ja lasten hyvinvoinnin yhteyttä tutkitun tiedon valossa? Vai kutkuttelisiko ajatus kehittää osaamistanne liikuntakasvatuksen pedagogisen johtajuuden saralla?

Me täällä ReunamoEdulla haluamme tukea arvokasta työtänne ja olla yhdessä teidän kanssanne rakentamassa laadukasta varhaiskasvatusta, jonka keskiössä on hyvinvoiva ja oppiva lapsi. Siksi meillä on nyt käynnissä Syyskampanja, jonka aikana tarjoamme osan verkkokursseistamme kampanjahintaan 25€/ osallistuja. Alennetut hinnat ovat teidän hyödynnettävissänne aina marraskuun 2023 loppuun asti.

Käykää siis tutustumassa verkkokurssitarjontaamme ja valitkaa sieltä sopiva valikko kursseja juuri teidän työyhteisönne tarpeisiin nähden. Kaikki verkkokurssimme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja tämän arvokkaan tiedon lisäksi kursseilta saatte mukaanne käytännön avaimia oman työnne tueksi.

Nyt on oiva hetki kasata varhaiskasvatusyksikkönne ammattilaisista esimerkiksi kehittäjätiimi, jonka osallistujat suorittavat verkkokursseja ja jakaa kursseilta saamansa tiedon muulle työyhteisölle vaikkapa yksikön pedagogisissa kokouksissa tai kehittämispäivän yhteydessä! Toki verkkokurssille on lämpimästi tervetulleita kaikki; joko itsekseen kehittämään omaa ammatillista osaamistaan tai koko työyhteisön voimin!