ReunamoEdun koulutuspalvelut uudistuvat toimintakaudelle 2022-2023! 

Toimintakausi 2022-2023 lähestyy kovaa vauhtia ja meille ReunamoEdulle se tuo tullessaan uusia tuulia erityisesti koulutuspalveluiden osalta.  Meiltä usein tilatut ja tutkittuun tietoon perustuvat hybridimalliset koulutuskokonaisuudet aukeavat nyt ensimmäistä kertaa kaikille avoimiksi palveluiksi täydentämään kaikkia koulutuspalvelujamme.

Palvelumme siirtyvät syksyllä uuteen verkkokauppaan, tiedotamme viestinnän kanavissamme uudistuksesta ja sen aikataulusta! Ilmoittautumiset koulutuksiin tapahtuvat siihen asti sähköpostilla info@reunamoedu.fi Arviointipalvelumme ovat saatavilla tuttuun tapaan. Pyydäthän tarjousta ja lisätietoa asiantuntijoiltamme niin varhaiskasvatuksen arviointipalveluista kuin myös perusopetuksenkin arviointipalveluista.

 

Hybridikoulutukset alkavat syksyllä 2022!

Hybridikoulutusmallimme sisältää kaksi koulutuspäivääverkkokurssin sekä kurssin jälkeen käyttäjälle konkreettisesti työn tueksi jäävän tulostettavan työkalupakin. Hybridikoulutuksemme alkavat erityisen toivottujen aiheiden parissa. Lue lisää alta ja varmista paikkasi syksyn starteissa!

 

 

Tiedolla johtamista ja työkaluja!
Pedagoginen johtaminen varhaiskasvatuksessa

Erittäin toivotun ja suositun pedagogisen johtamisen koulutuskokonaisuuden kouluttajana toimii johtajuuden vankka asiantuntija Leena Lahtinen. ReunamoEdulta usein tilattu koulutuskokonaisuus on suunnattu päiväkodin johtajille, varajohtajille sekä muille pedagogisesta johtamisesta  kiinnostuneille, kuten varhaiskasvatuksen opettajille ja -erityisopettajille.

Syksyn 2022 pedagogisen johtamisen koulutuskokonaisuuden lähipäivät järjestetään ma 26.9. (4h aamupäivällä) & ma 31.10. (2h iltapäivällä). Koulutuspäivien välissä aiheesen syvennytään kouluttajan antamien eväiden kanssa verkkokurssilla. Verkkokurssin kurssimateriaali on käyttäjän käytössä 12kk.

Koulutuskokonaisuus 225e +alv/osallistuja. 

 

 

Lapsen itsesäätely- ja tunnetaidot eheässä oppimisympäristössä

Lasten emotionaalisen hyvinvoinnin ja itsesäätelytaitojen tukemiseen tuoretta tutkimustietoa ja loistavia työkaluja antava koulutuskokonaisuus käynnistyy lasten itsesäätelytaitojen asiantuntijan ja suositun kouluttajan, KT Jouni Veijalaisen johdolla. Ajankohtainen koulutus on suunnattu koko moniammatilliselle kasvattajatiimille, jotka toivovat välineitä lasten itsesäätely- ja tunnetaitojen tukemiseen.

Koulutuskokonaisuuden syksyn 2022 lähipäivät järjestetään ke 5.10 (4h aamupäivällä) & pe 18.11.2022 (2h iltapäivällä). Koulutuspäivien välissä aiheesen syvennytään kouluttajan antamien eväiden kanssa verkkokurssilla. Pääset myös tarttumaan valitsemiisi kehittämistehtäviin ja jakamaan ideoita muiden kurssilaisten kanssa. Verkkokurssin kurssimateriaali on käyttäjän käytössä 12kk.

Koulutuskokonaisuus 225 e +alv/osallistuja. 

 

 

Tutkimusperustaiset verkkokurssimme nyt myös pakettina koko työyhteisöön!

Tutkimusperustaiset verkkokurssimme sopivat niin yksittäin kuin paketteina koko työyhteisölle. Suosittelemmekin pakettiratkaisua, jossa kukin tiimin jäsen osallistuu eri verkkokurssille ja täydentää näin tiimin pedagogista osaamista sekä vahvistaa samalla työyhteisön kehittämisorientoitunutta otetta.

 

Verkkokurssimme siirtyvät syksyllä uuteen verkkokauppaan. Sillä välin voit tutustua kaikkiin verkkokursseihimme ja uudistuneeseen hinnoitteluumme täällä!

 

Päivitetty VASU 2022 haltuun!

ReunamoEdun Osaamisen kartoitus tukee koko henkilöstöä vasun haltuunotossa ja tuo vasuosaamisen näkyväksi. Osaamisen kartoitus on juuri päivitetty Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden 2022 päivitysten pohjalta. Osaamisen kartoitus tarjoaa hyvän pohjan kehityskeskusteluille ja toisaalta henkilöstön itsensä johtamiselle.

Osaamisen kartoitus 10e +alv. käyttäjä.