Ota minut mukaan! Ta mig med!

ReunamoEdu on mukana järjestämässä Opetushallituksen rahoittaman Ota minut mukaan -hankkeen koulutuskokonaisuutta yhdessä Turun Ammattikorkeakoulun, Novian ja Sateenkaarikodon kanssa. Täydennyskoulutus antaa työkaluja ja uutta tietoa lasten osallisuuden ja liikunnallisen arjen edistämiseksi.

Koulutus on ilmainen, 5 opintopisteen laajuinen kokonaisuus.

Koulutuksen tavoitteena on lasten liikunnallisemman arjen, osallisuuden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistäminen lapsiryhmässä. Koulutus pohjautuu vahvaan varhaispedagogiseen teoriaan ja Varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin (OPH 2022). Koulutuksessa työskentelyn myötä saat uusia ideoita arjenkäytäntöihin ja pedagogiseen työhön, sillä pieniä tehtäviä työstetään omassa tiimissä ja lapsiryhmässä.

Koulutusiltapäivät toteutetaan hybridimallilla. Voit osallistua joko tulemalla Turun AMKin kampukselle Kupittaalle tai Teamsin etäyhteydellä. Valitset ilmoittautumisen yhteydessä joka koulutusosiosta joko tiistai- tai keskiviikkoiltapäivän, mihin osallistut.

  1. Osallisuus ja turvallinen arki ti 15.11. tai ke 16.11.
  2. Ryhmä kasvuyhteisönä ti 24.1. tai ke 25.1.
  3. Lasten mielenterveys ja hyvinvointi ti 14.2. tai ke 15.2.
  4. Väkivallaton varhaiskasvatus ti 4.4. tai ke 5.4.
  5. Otan sinut mukaan -tapahtuma ti 2.5.tai ke 3.5.

Kouluttajina toimivat Outi Arvola, Sateenkaari Koto; Leena Lahtinen, Roosa Laaksonen, Mari Sillman, Reunamo Education Research Oy; Lena Storbacka-Järvinen, Novia; Marika Kouki, Elina Santala, Turun AMK.

Katso lyhyt esittelyvideo koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan
hankkeen omalla ilmoittautumislomakkeella 7.11.2022 mennessä:

Ilmoittautumislomakkeelle →