Luento tai työpaja tutkimusjohtajamme Jyrkin johdolla!

Olemme saaneet vuonna 2023 kunnian tarjota muiden asiantuntijoidemme lisäksi Kehittävän Palautteen läpikotaisin tuntevan Jyrki Reunamon luentoja tai työpajoja osana palvelujamme. Kukapa olisikaan parempi ja innostavampi henkilö avaamaan Kehittävä Palaute -tuloksia kuin tutkimusjohtajamme Jyrki!

Jyrki on lupautunut pitämään muutaman luennon tai kehittämisorientoituneen työpajan Kehittävä Palaute-aineiston äärellä. Jyrki on eläväinen ja pidetty luennoitsija, joka osaa herätellä ja ohjata keskustelua koulutuksissa, pajatyöskentelyssä tai vaikkapa kehittämisprojektin alustuksessa tai ohjauksessa – niin paikan päällä kuin etäyhteyksinkin.

Aihe on melko vapaasti valittavissa, taipuuhan kehittävä Palaute -aineisto moneen! Tarkastelussa voidaan pureutua juuri Teillä ajankohtaiseen aiheeseen tai tarkastella valtakunnallista aineistoa pidemmälläkin aikajänteellä. Jyrkin kanssa pääsee sukeltamaan moniulotteisesti aiheeseen kuin aiheeseen!

Esimerkkejä aiheista:

  • liikkuminen
  • vertaissuhteet
  • oppiminen
  • emootiot
  • lapset/aikuisen toiminta 

 

Jyrkin vankka asiantuntijuus tutkimuksen ja opetuksen saralla, höystettynä ajankohtaisella kenttä-kokemuksella sijaisuuksien myötä kannattaa hyödyntää!

Pyydä lisätietoa ja tarjous: info@reunamoedu.fi