Takaisin

Tarinan siivillä: lukemisen ja tarinallisuuden iloa varhaiskasvatuksessa

Verkkokurssi
Non-stop!
Lukeminen ja tarinoiden seikkailut ovat osa lapsuutta ja varhaiskasvatuksen arkea. Tällä verkkokurssilla katsastetaan, mikä on lukemisen tila suomalaisessa varhaiskasvatuksessa ja miksi tarinallisuuden merkitys tulisi rinnastaa osaksi pedagogista toimintaa. Tutkimusperustan ohella verkkokurssi tarjoaa konkreettisia kehittämistehtäviä lukuhetkien rikastamiseen ja tarinallisuuteen. Verkkokurssi pyörii non-stoppina ja se on käytössänne 12kk!

Ajankohta

Non-stop!

Paikka

Viope-verkkokurssialusta

Kohderyhmä

Varhaiskasvatuksen henkilöstö, tiimit ja työyhteisöt

Kieli

Suomi

Tällä verkkokurssilla tarkastellaan lukemista ja sen laatua Kehittävän palautteen aineiston valossa. Mitä tutkimus kertoo lukemisesta ja miksi lapsille lukeminen on merkityksellistä? Entä miten lisätään lukuhetkien laatua?

Kurssi on kohdistettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle ja siitä hyötyvät tiimit ja työyhteisöt, jotka haluavat tarkastella omaa pedagogista toimintaansa nimenomaan lukuhetkien merkityksen näkökulmasta. Verkkokurssi pyörii non-stoppina ja siihen voi ilmoittautua koska tahansa. Kurssi on ilmoittautumisen jälkeen käytössänne 12kk!  Verkkokurssin voi suorittaa juuri tiimilleen tai työyhteisölleen sopivissa hetkissä ja sopivan kokoisina osina.

Kurssin sisältöjä:

  • Tutkittua tietoa lukemisesta: lasten kokemuksista ja oppimisesta, lukemisen määrästä ja aikuisen roolista lukutilanteissa
  • Yksilö- ja tiimitehtävät, jotka tukevat kurssin sisältöjen viemistä arkeen ja toimintakulttuurin muutosta 
  • Ideoita lukemisen rikastamiseen ja tarinallisen otteen hyödyntämiseen omassa työyhteisössä

Ilmoittaudu mukaan

59,00 
47,58 
Alv 24%
Alv 0%

Paikkoja vapaana